Bemutatkozás

A legszebb nap és a boldog pillanat, velem örök emlék marad!

Elöre leszögezem, hogy nem vagyok fotóművész. A művész szó jelentése számomra értelmezhetetlen. Magamat egy jó iparosnak, rátermettnek, tapasztaltnak gondolom, akinek jó szeme és jó meglátásai van. Olyan, aki tudja mikor mit kell fotózni egy esküvőn. Ha ezt valaki másként gondolja, azzal persze nem ellenkezek.


Budapesten születtem, itt is élek és dolgozom, a nagy lüktetésben. Húszas éveim első felében kezdtem el foglalkozni a fotózással. Az volt a célom, hogy legyenek jó képeim. Aztán elkapott a gépszíj. Hamarosan fényképész tanulmányokat kezdtem, pár évvel később pedig már, mint hivatásos fényképész álltam a gép túloldalán. Rengetg megbízáson vagyok túl, ezeket nem sorolom. Akit érdekel, annak szívesen beszélek ezekről. Magyarországon az elsők között készítettem esküvői fotós weboldalt. Az igazi felpörgés az internet elterjedésével indult. A 2009- es évben megnyitottam saját fotóstúdiómat.


Pontosan tudjátok, hogy mi a célja egy esküvői fotósnak, felesleges ide leírnom. Szóval, ami a lényeg, hogy imádom a munkámat, hiszen ez a meló a világ legjobb munkája. Egyszerúen rajongó vagyok. Rajongok az esküvő fotózásért.

Visszahívást kérek

GYORS MEGKERESÉS

Ha visszahívást kérsz, válaszd ezt az opciót.

    GYORS VÁLASZ

Munkaidőben hamarosan jelentkezem..

Lépj kapcsolatba velem!

Az üzenet küldő felület kitöltése és elküldése semmilyen fizetési kötelezettséggel nem jár!